Депутатите гласуват Проект за програма на Народното събрание днес. Ще бъде

...
Депутатите гласуват Проект за програма на Народното събрание днес. Ще бъде
Коментари Харесай

Депутатите обсъждат казуса с Пловдивския панаир и Кодекса на труда днес

Депутатите гласоподават Проект за стратегия на Народното събрание през днешния ден. 

Ще бъде прегледано още предлагането, импортирано от Парламентарна група " Продължаваме Промяната-Демократична България ", което съставлява Проект на решение за възлагане на Министъра на стопанската система и промишлеността да предприеме всички нужни дейности пред " Централен депозитар " АД по вписването на безналичните акции от община Варна в интерес на страната от капитала на " Международен панаир Пловдив " АД.

Предстои да бъде прегледано и Предложение от Парламентарна група " Българска социалистическа партия за България " и първо гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за изменение и допълнение на Кодекса на труда.

Възраждане пък са внесли Проект на решение за преустановяване на Споразумение сред държавното управление на Република България и държавното управление на Съединени американски щати за съдействие в региона на защитата, който също следва да бъде прегледан през днешния ден.

В дневния ред е планувано още Първо гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Кодекса за обществено обезпечаване и първо гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за поощряване на заетостта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР